Hotel Palas 4*

Perioada 01.05 - 01.10.2014

Hotel Palas Mamaia este situat in partea de nord a statiunii, la circa 40 m. de plaja, in imediata apropiere de Hotel Pelican si Hotel Golden Tulip.
In ansamblu, este un complex hotelier care dispune de doua corpuri de cazare: Hotel PALAS **** si Hotel PELICAN ***, unite printr-un corp de legatura destinat restaurantelor PALAS si PELICAN.
Hotel renovat complet, Hotel Palas Mamaia este recunoscut prin calitatea serviciilor, dotarile moderne ale camerelor, dar si localizarea avantajoasa in statiune.
Amabilitatea cu care oaspetii sunt intampinati, cat si decorul interior placut, exprima existenta unui respect deosebit fata de toti cei care pasesc in hotel si o preocupare pentru satisfacerea celor mai variate preferinte de cazare.
Camerele sunt amenajate cu o atentie riguroasa pornind de la culorile alese pana la aranjamentele florale, conferindu-i spatiului o nota de eleganta si confort.

Dupa o zi petrecuta in statiunea Mamaia puteti sa va relaxati intr-una dintre cele 104 camere elegante, sau cele 40 de apartamente spatioase.
Pentru a da un plus de confort sejurului dumneavoastra, Hotel Palas a pus la dispozitia dumneavoastra urmatoarele facilitati:
- minibar
- frigider
- climatizare
- televizor
- cablu TV
- telefon
- sala de fitness
- internet wireless

Pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri sau pentru organizarea unor simpozioane puteti beneficia de salile de conferinte a hotelului pentru a face fata unui auditoriu de 180 de persoane.

Sejurul dumneavoastra poate fi completat cu momente de relaxare petrecute la piscina amenajata cu sezlonguri si umbrele.
O bautura fina sau cocktail-uri speciale pot fi savurate pe terasa ce inconjoara piscinele.

Restaurantul cu atmosfera sa rafinata si eleganta terasei va imbie sa degustati din gama variata de preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala.