Hotel Vega 5*

Perioada 01.05 - 01.10.2014

Amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, si incadrat la nord de Hotel Alcor, la sud de Hotel Bicaz si la vest de Hotel Siret si lacul Siutghiol, Hotel Vega Mamaia se afla la doar 5 km de Constanta si 30 de km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
HOTEL VEGA MAMAIA ***** este deschis in luna august 2008, hotelul prezinta conditii excelente de cazare, fiind unul din putinele hoteluri in care TOATE CAMERELE AU VEDERE LA MARE.

Conditii de cazare ireprosabile, dotari moderne si de calitate, piscina, SPA, terasa cu vedere panoramica excelenta (situata la etajul 8 al cladirii), servicii de calitate intr-o ambianta exclusivista si relaxanta.

Hotel Vega Mamaia are 125 spatii de cazare dispuse pe 8 nivele:

 • - 36 camere duble matrimoniale: grup sanitar cu cabina dus, uscator de par, LCD, minibar, safe, acces Internet prin cablu, instalatie individuala de climatizare, balcon.Numarul maxim de persoane admise: 2 adulti + copil maxim 12 ani, fara pat suplimentar.
 • - 27 camere duble twin: grup sanitar cu cabina dus, uscator de par, LCD, minibar, safe, acces Internet prin cablu, instalatie individuala de climatizare.Numarul maxim de persoane admise: 2 adulti + copil maxim 12 ani, cu posibilitatea introducerii unui pat suplimentar.
 • - 7 camere duble `superior`: grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, pat matrimonial + canapea neextensibila.Numarul maxim de persoane admise: 3 adulti. Pentru al 3-lea adult se achita 50% din valoarea unui loc + mic dejun integral. Camerele duble superioare nu dispun de balcon. Doua dintre camere au facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
 • - 17 family room: format din 2 camere duble comunicante (una cu pat matrimonial, a doua cu doua paturi separate), cu usa dubla comunicanta intre ele, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, balcon (pentru unul din dormitoare).In acest tip de camera se pot caza 4 persoane.
 • - 6 Junior suite: apartament format din living (canapea extensibila) + chicineta + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, vedere laterala la mare.In acest tip de apartament pot fi cazati 3 adulti (a 3-a persoana achita 50% din valoarea unui loc) sau 2 adulti + 2 copii (varsta maxima 12 ani).
 • - 15 Senior suite: apartament format din living (canapea extensibila), chicineta, dormitor cu pat matrimonial, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV LCD, minibar, acces Internet prin cablu, seif, instalatie individuala de climatizare, vedere frontala la mare.


  Discretia si armonia sunt principiile dupa care a fost remodelat hotelul cu ajutorul unor arhitecti si designeri in voga. Astfel, principiile armoniei Feng-Shui guverneaza hotelul intr-un plan foarte inalt si discret. Nu elemente disparate si kitch, ci planul de ansamblu, coloristica inspirata din cele patru elemente esentiale (apa, aer, foc si pamant), aranjamentul mobilei si decoratiunile interioare, liniile rotunjite si felul in care este primita lumina cat si insasi amplasarea hotelului (toate camerele avand vedere la mare) ii vor da oricarui oaspete o stare de bine, de liniste si relaxare, fara senzatia incarcata a zorzoanelor ce intoxica un spatiu, ascunzandu-i defectele.
Astfel, primele trei etaje reprezinta Focul (culoare rosu), urmatoarele doua Pamantul (culoare maro), etajele 6 si 7 Apa (culoare verde marin) si ultimul etaj Aerul (culoare alb)

Servicii si facilitati

 • Camere - 125 de spatii de cazare
 • Restaurant AKOLADE - Spatii comfortabile unde se poate lua oricand masa de pranz sau cina. Capacitate 250 locuri in sala si 140 locuri pe terasa. Meniul este international si specialistii bucatari de asemenea!
 • Gelaterie - 50 de locuri
 • Tulip Beauty Salon - La parterul hotelului a fost amenajat un salon de frumusete in care se poate beneficia de servicii precum: Coafor, Frizerie, Manichiura, Tratament facial
 • Spa Rituals - Tonusul bun, sanatatea si relaxarea sunt primele conditii pentru armonia interioara. De aceea a fost creat, la primul etaj al hotelului, o zona de relaxare, intima, in care oaspetii hotelului pot beneficia de asistenta specialistilor in armonie fizica: Sauna (4 persoane), Jacuzzi (capacitate 4 persoane), Salon masaj, Salon tratament corporal
 • Fashion - Magazin cu obiecte de arta
 • Violet Lounge - Bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate 50 locuri, rafinamentul fiind asigurat de bauturi fine, vinuri vechi, trabucuri, muzica ambientala pian si saxofon. Din Violet Lounge se poate `degusta` si o priveliste panoramica asupra statiunii Mamaia si a Marii Negre. Si pentru ca Vega este o stea, iar noptile de vara la mare invita la privit cerul, barul este dotat cu un telescop de unde se pot admira constelatiile si unde oaspetii hotelului pot primi informatii interesante legate de bolta cereasca.
 • Vega Conference Room - Capacitate 200 locuri fixe in aranjament teatru (192 + 8 prezidiu); posibilitate de suplimentare a locurilor pana la 250 locuri


Dotari:

 • instalatie de traducere simultana cu 3 cabine de traducator si o cabina de regizor, instalatie de sonorizare cu microfoane cu si fara fir, ecran proiectie, flipchart, tabla magnetica, videoprojector, 2 LCD, calculator, copiator, - acces internet.
 • Pe langa aceasta sala, hotelul mai dispune de LYRA Meeting Room, o sala cu capacitate de 10 locuri, dotata cu flipchart, tabla magnetica, videoproiector, LCD, calculator, copiator si acces la internet.
 • Piscina in aer liber - Bazine descoperite pentru adulti si copii cu apa incalzita, 60 de sezlonguri cu masute.
 • Parcare - Parcare pazita 80 de locuri
 • Plaja - Plaja cu cea mai mare latime din Mamaia, 3 beach-baruri, 8 ski-jeturi, Banana de 6 si de 4 locuri, 5 hidrobiciclete, 3 terenuri de volei, 1 teren de fotbal, 2 topogane, Loc special de joaca pentru copii cu supraveghetor (kindergarden), Salupa agrement, Ski nautic
 • Transport - Trenulet cu trei vagonete descoperite pe traseul intrare Mamaia - iesire Mamaia
 • Transfer aeroport - Autocar 35 locuri, Minivan 7 locuri pentru transfer aeroport
 • Rent-a-car - Limuzina Mercedes pentru rent-a-car cu sofer.